O serie de persoane au depus eforturi considerabile in dezvoltarea Asociatiei Studentilor din Universitatea Suceava, insa doar cativa si-au “scrijelit” numele in temeliile asociatiei noastre, prin munca si devotamentul de care au dat dovada.

Noi ne-am dorit sa ii rasplatim cu titlul de Membru de Onoare. Si pentru ca ne mandrim cu ei, vi-i prezentam si voua:

Andrei Cicioc (Cici)

Un prieten de nadejde care, pe langa numeroasele atributiuni pe care le-a avut in cadul asociatiei noastre, a stiut mereu sa fie altruist, sa dea un sfat bun si sa te ajute sa progresezi ca om si ca membru. Fire vesela si ambitioasa, a stiut a fost mereu in centrul atentiei, fara ca macar sa depuna vreun efort special in acest sens. Tot datorita lui, ASUS are propiul imn, interpretat de trupa ICARUS. Pe el il regasiti acum la concertele trupei ICARUS, cat si la Casa de Cultura a Studentilor, unde preda chitara.

Ilie Doroftei

Taticul asociatiei, cum ne place noua sa ii spunem. 🙂 Omul care a fost mereu alaturi de noi, ani la rand: in vremuri bune sau mai putin bune. Cand a devenit el membru ASUS, multi dintre noi cutreieram curtea liceului sau poate nici atat. N-a tinut partea nimanui niciodata, ci doar a aparat dreptatea si a asigurat continuitate asociatiei. El ne-a invatat sa nu renuntam niciodata, oricat de grea ar fi misiunea noastra si sa ne aparam identitatea. Sa fim mandri de cine suntem! Nu putem spune ca astazi il gasiti undeva anume, pentru ca el mereu fuge de colo-colo cu treaba, dar cu siguranta stim ca e angajat al Casei de Cultura a Studentilor.

Ioan Nica (Johnny)

Omul care a primit titlul de Membru de Onoare cu mare surprindere, desi era o rasplata realmente previzibila in privinta lui. Un mentor, un prieten si o persoana speciala! Omul care nu dormea noptile pentru ca facea afise, cel care nu s-a temut niciodata sa iasa in strada pentru a-si apara drepturile. Un exemplu de curaj si perseverenta. O voce sexy :)), cum ii place lui sa spuna si un caracter de-a dreptul deosebit (asa cum il stim noi). Ia totul foarte in serios. Pentru el munca e munca si distractia…distractie. Uneori le mai combina, dar nu atat de des cat sa se relaxeze.