Asociația Studenților din Universitatea Suceava este cea mai mare, cea mai activă și cea mai reprezentativă organizație studențească din Suceava.

Suntem o organizație apolitică!

A.S.U.S. este membru cu drepturi depline în cadrul A.N.O.S.R. (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România).

Pe lângă implicarea majoră în reprezentarea studenților în Universitate, A.S.U.S. oferă de la începutul lunii martie a anului 2001 proiecte culturale, sportive și educaționale studenților suceveni.

Cum am precizat pe scurt și mai sus, scopul nostru este REPREZENTAREA, așadar în fiecare an realizăm Campania de Alegere a Studenților Reprezentanți, urmând ca pe parcursul anului să-i instruim și să-i ghidăm pe cei aleși în reprezentarea tuturor studenților.

În decursul fiecărui an universitar, A.S.U.S. organizează numeroase training-uri și teambuilding-uri care ajută la dezvoltarea personală a membrilor.

În scop recreativ organizăm petreceri tematice studențești, unde sute de studenți au ocazia să se distreze împreună cu noi.

Dorim să realizăm un spectru cât mai larg de activități dedicate studenților prin care să venim în ajutorul dezvoltării personale a acestora și implicării lor active în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *