Începutul anului universitar este dedicat aproape sută la sută bobocilor. Toată atenția noastră se îndreaptă către ei, și ce modalitate mai bună de a se exprima, de a se remarca, de a se adapta și de a socializa puteam găsi, dacă nu Balul Bobocilor.

De ani buni, ASUS este principalul organizator al acestui eveniment, însă în fiecare an avem sprijinul Universității și al Casei de Cultură a Studenților.

Ca și organizatori principali, noi avem datoria de a ne ocupa de toate detaliile balului. De la preselecții până la decor, și de la momentele bobocilor până la vânzarea biletelor, bineînțeles sub îndrumarea Universității și a celor de la CCS, care au grijă ca toate acestea să fie mereu bine puse la punct.

De regulă, acest eveniment are loc la sfârșitul lunii noiembrie-începutul lunii decembrie, dar pentru a ieși totul cum ne dorim, pregătirile  încep chiar de la începutul anului universitar. Este un proiect cu o importanță ridicată pentru noi, și ne ocupăm de el cu seriozitate, dar și cu mult drag pentru a ieși un spectacol memorabil.

În acest an, pe scena Casei de Cultură a Studenților, zeii și zeițele Egiptului s-au reîntors printre noi, pentru a ne oferi un spectacol cum de multă vreme nu am mai văzut.

Nouă perechi de boboci au fost protagoniștii serii, care au adus în fața publicului, fascinanta și enigmatica lume a Egiptului Antic.

Intrarea în scenă a perechilor a lăsat o amprentă frumoasă asupra întregului spectacol. În ton cu tema propusă, inspirați din mitologia egipteană, boboceii au purtat veșminte specifice acelor vremuri, tunici albe sau negre, cu accente aurii, accesorizate cu brăţări, cercei, eşarfe, unii desculți, alții cu sandale. Faraoni și zeițe au spart gheața printr-un dans tematic, după care au făcut cunoştinţă cu publicul și cu juriul, fiecare prezentându-şi pasiunile, aptitudinile, dar şi alte calităţi care să îi individualizeze de ceilalți aspiranți.
Proba de aptitudini pregătită pentru cei 18 boboci a adus un plus de spectaculozitate, dat fiind faptul că bobocii au mizat pe momente bine lucrate, atrăgătoare și variate. Vedete au fost dansurile prezentate de câteva perechi, din ecuația cărora nu au lipsit numere de acrobații spectaculoase, mişcări rapide sau salturi amețitoare. Alți boboci au optat pentru dansuri populare, interpretare vocală, scenete sau vals, dar și un moment de stand-up comedy care a amuzat publicul.
Varietate, acesta este cuvântul care descrie cel mai bine spectacolul din acest an.

Spectacolul a început cu un moment incendiar oferit de Cătălina Tătărușanu și Alexandru Tipa, care au ajuns la inimile celor din public , cu ajutorul melodiei  Sober, pe care au interpretat-o într-un mod inedit.

Pe lângă momentele savuroase oferite de boboci, și folkul și-a găsit locul în spectacolul nostru, în acest an prin Trupa „Simbol” care a fost la înălțime, la fel și Cosmin Mariciuc care a emoționat publicul cu vocea lui, dar și cu ajutorul melodiilor interpretate.

Seara a fost completată de Ansamblul Artistic “Arcanul USV” care au condimentat seara cu un moment de dansuri populare

Evenimentul a gravitat în jurul tradiționalei competiții a frumuseții și tinereții, iar lupta pentru titlurile de Miss și Mister Boboc USV 2017 a fost crâncenă, dar în final cei mai buni au fost premiați.

Miss și Mister Facebook, cu cele mai multe voturi pe rețeaua de socializare, au fost desemnați Cristina Plecan și Alexandru Bazat.
Locul III a fost ocupat de Ana-Maria Covaliu și Marian Ciocan, locul II a fost adjudecat de Ana-Maria Nechifor și Ionuț Bolohan, iar pe prima poziție a podiumului s-au clasat Sanda Glandaniuc și Lucian Apopei.

După premierea participanților, atmosfera a fost întreținută de Speak și Libelula, care au reușit să ridice studenții în picioare și să îi îndemne la dans, pe cele mai cunoscute melodii ale momentului.

 

 

Pentru mai multe fotografii apăsați click pe imagine.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *