Pentru că știm că există tot felul de discuții pe tema burselor, ne-am gândit că v-ar interesa acest mesaj din partea conducerii universității:

Dragi studenti,

Pe parcursul celui de-al doilea semetru a anului universitar in curs, Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava a acordat burse de excelenta, performanta, merit, sociale si speciale, alaturi de alte forme de sprijin financiar, unui numar de peste 1200 de studenti.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor studentilor, sumele aferente acestor burse au fost virate in avans, in perioada aprilie-august. Mentionam faptul ca, pe langa sumele provenite de la bugetul de stat, USV a suplimentat valoarea totala a burselor acordate cu 346.652 lei, suma alocata din venituri proprii.

Prin urmare, pentru luna septembrie nu au mai ramas diferente de plata, cu exceptia studentilor care beneficiaza de burse sociale (studenti orfani si/sau in plasament si studenti bolnavi) si studentilor care primesc burse speciale de performanta culturala, artistica si sportiva. Pentru primele 3 luni ale anului universitar 2017 – 2018, care va incepe pe data de 2 octombrie, fondul de burse lunar va fi de 961.383 lei, suma care provine din inmultirea numarului de studenti bugetati cu 201 lei/luna/student bugetat.

Burse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *